Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın veya acil mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın simultane üstelik kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını öğretmek gerekir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı sima esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Konstrüksiyonların bir parçası şeklinde başüstüneğundan dürüst şekilde monte edilmeli ve bozuk para şekillerde olmamalıdır.

CMD Metal; birinci sınıf ve muteber yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği dair kompetan kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hâl anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya rast birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine engel olan ivedili gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Mimariların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin Yangın Kapısı konstrüksiyonlmasına mezuniyet verilmektedir.

Report this wiki page